Categories
Okategoriserade

Trener mentalt for å snakke samleie

Det er sannsynligvis få mennesker som føler seg trygge på å snakke med fremmede om sexlivet deres, men dette er noe alle bør øve på. Ellers vil du ikke tørre å gjøre det når det virkelig trengs.

Det er først og fremst når det gjelder helserelaterte forhold at det kan bli aktuelt å snakke om samleie, sexen og egentlig alt annet relatert. Det kan være at du har orgasmeproblemer, eller noe annet som kan være alvorlig. I et helsemiljø er det personalet som vil sette i gang diskusjonen, noen ganger kan det være at denne diskusjonen ikke går bort uten å bli initiert som pasient. Selv om det kan føles ubehagelig å snakke om den delen av kroppen. At det er vanskelig og flaut å snakke om ens kjønn, har mye å gjøre med samfunnet vi vokser opp i. Den nakne kroppen har lenge vært et tabu som bør dekkes og snakkes om stille. Dette har medført at mennesker i århundrer har skammet seg over å til og med snakke om sine kjønnsproblemer.

Denne mentaliteten er rent skadelig og bør være noe vi etterlater oss.

For å lære å tørre å snakke mer om hele kroppen neste gang du er hos legen, er det noen øvelser du kan gjøre hjemme. Den første øvelsen er å stå naken i salen, dette kan høres rart ut, men det er en god måte å gjøre deg klar til å kle av seg i andre rom enn på badet i ditt eget tempo. En annen ting du kan prøve å gjøre er å teste administrere forskjellige typer beskyttelse, beskyttelse du kan kjøpe fra nettbutikker som Kondomvarehuset.

Forhåpentligvis kan disse øvelsene gjøre samtalene enklere.